O nouă destinație de shopping, aproape de tine

Lemon Retail Park este o experiență fresh de shopping și relaxare, creată pentru a satisface nevoile comerciale și de agrement ale comunității din zona Pipera, Voluntari.

Amplasat într-o locație accesibilă, în continuă dezvoltare, la intersecția autostrăzii A3 cu Strada Popasului din Voluntari, și desfășurat pe o suprafață de 7.700 mp, cea mai nouă destinație de retail din zona Pipera te așteaptă atât cu spații de cumpărături, cât și facilități de agrement, food court și 292 de locuri de parcare.

Acces facil

De pe A3 și de pe Strada Popasului

Transport public

Autobuzele 416, 461, 473 din stațiile Citylights și Domus Stil

Un proiect dezvoltat de Synergy Construct

Lemon Retail Park este construit conform standardelor europene, fiind o construcție modernă și de înaltă calitate. Proiectul este dezvoltat de Synergy Construct, o companie cu experiență de peste 20 ani în construcții, atât pe plan național, cât și internațional, recunoscută prin accentul pus pe siguranța și calitatea pe care o oferă fiecărui proiect realizat.

Synergy Construct marchează prin această lansare prima sa dezvoltare retail în calitate de proprietar, în contextul diversificării strategice a portofoliului său de activități. Pe lângă activitatea sa ca antreprenor general, Synergy Construct își dezvoltă acum cu succes propriile proiecte rezidențiale și comerciale.

Liviu Suvac
Chief Business Officer Synergy Construct